Travel Cap firmy Able – gumowe wieczko do AeroPressa

38,43 
Towar chwilowo niedostępny

Towar, wysyłamy zgodnie z opisem na karcie produktu. Z doświadczenia 85% paczek wysyłamy tego samego dnia. Wartościowy sprzęt wysyłamy w ciągu 3-7 dni roboczych. Dokładną datę wysyłki przekazujemy e-mailem.

Metoda dostawy

Wartość Zamówienia

Płatność elektroniczna

Płatność przy odbiorze

Czas dostawy

Inpost Kurier do 200 zł 15,00 zł 18,00 zł 1 - 3 dni
od 200 zł  0,00 zł 0,00 zł 1 - 3 dni
Paczkomat InPost do 200 zł 15,00 zł 18,00 zł 1 - 3 dni
od 200 zł  0,00 zł 0,00 zł 1 - 3 dni

Paczka w Ruchu

do 200 zł 10,00 zł 13,10 zł 1 - 3 dni
od 200 zł 0,00 zł 0,00 zł 1 - 3 dni
REKLAMACJE
Na wszystkie produkty dostępne w naszym sklepie udzielamy 24 miesięcznej gwarancji. Jeżeli produkt jest niezgodny z zamówieniem, został uszkodzony podczas transportu lub posiada wady fabryczne, masz prawo go reklamować poprzez:
  • panel klienta w zakładce reklamacje
  • wzór formularz dostępny w stopce strony odstąpienie od umowy
ZWROTY
Jeżeli produkt nie spełnia Twoich oczekiwań, możesz go zwrócić bez podawania powodu - masz na to 30 dni od dnia dostarczenia produktu. Wystarczy, że wypełnisz wzór formularza dostępnego w stopce strony odstąpienie od umowy i odeślesz do nasz paczkę. Zgodnie z obowiązującymi przepisami, zwrot należności otrzymasz w ciągu 14 dni.
Poleć nas:
Darmowa dostawa od 99 zł
100% gwarancja zwrotu pieniędzy
każda paczka ubezpieczona

AeroPress – zaparzacz tłokowy wymyślony w 2005 r. przez Alana Adlera (twórcę frisbee), wyglądem przypomina strzykawkę, więc przyciągnie swoim kształtem wszystkich miłośników nietypowego designu.

 

Aby można było zabrać ziarna kawy wraz z zaparzaczem AeroPress w podróż i do tego zaoszczędzić miejsce na dodatkowe pojemniczki, firma Abel stworzyła gumowe wieczko Travel Cap, które świetnie nadaje się również do parzenia kawy metodą „invert”.

 

Zestaw składa się z :

  • Wieczko gumowe
Producent Able
Kolor Czarny
Materiał Elastomer

 

Parzenie kawy zajmuje tylko parę minut – jak to zrobić?

 

  • Do cylindra wkładamy tłok z gumową uszczelką, którą trzeba wcześniej zmoczyć, aby się lepiej trzymała – tak oto główna komora została z jednej strony zamknięta.
  • Wsypujemy kawę.
  • Wlewamy trochę wody i mieszamy, po czym nalewamy wody do końca i znowu mieszamy.
  • Cylinder zakręcamy od góry sitkiem, w którym umieszczamy przelany gorącą wodą stalowy filtr
  • Chwilkę czekamy, odwracamy zaparzacz i wyciskamy kawę do filiżanki.
  • Kiedy usłyszymy syknięcie powietrza, to czas zakończyć czynność.
  • Filtr i poszczególne elementy zaparzacza myjemy pod bieżącą wodą.
 

 

 

Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Podobne z tej kategorii