Kawy do ekspresów ciśnieniowych pali się inaczej niż do metod przelewowych. Czas palenia kaw do espresso jest dłuższy, co za tym idzie tracona jest słodycz oraz kwaskowatość. W brew pozorom kawy do espresso mają większą goryczkę ale mają mniejszą zawartość kofeiny niż kawy palone do przelewów.`
Do ekspresu kolbowego
Kategorie
-
Kawy ()
- Wszystkie nasze kawy ()
- Kawa ziarnista ()
- Kawa mielona ()
- Do ekspresu automatycznego ()
- Kawa do biura ()
- Kawa do Aeropressu ()
- Do ekspresu kolbowego ()
- Do ekspresu przelewowego ()
- Do kawiarki ()
- Kawa do espresso ()
- Kawa do kawiarni ()
- Opakowanie 250g ()
- Kawa ziarnista 1kg ()
- Kawa ziarnista 5kg ()
- Kawa ziarnista 10kg ()
- Ekspresy i młynki ()
- Ekspresy do kawy ()
- Młynki do kawy ()
- Filiżanki i kubki ()
- Parzenie kawy ()
- Akcesoria ()
- Nasze marki ()