G.A.T. Pepita 3tc

68,00 
Wysyłka 1-2 dni

Towar, wysyłamy zgodnie z opisem na karcie produktu. Z doświadczenia 85% paczek wysyłamy tego samego dnia. Wartościowy sprzęt wysyłamy w ciągu 3-7 dni roboczych. Dokładną datę wysyłki przekazujemy e-mailem.

Metoda dostawy

Wartość Zamówienia

Płatność elektroniczna

Płatność przy odbiorze

Czas dostawy

Inpost Kurier do 200 zł 15,00 zł 18,00 zł 1 - 3 dni
od 200 zł  0,00 zł 0,00 zł 1 - 3 dni
Paczkomat InPost do 200 zł 15,00 zł 18,00 zł 1 - 3 dni
od 200 zł  0,00 zł 0,00 zł 1 - 3 dni

Paczka w Ruchu

do 200 zł 10,00 zł 13,10 zł 1 - 3 dni
od 200 zł 0,00 zł 0,00 zł 1 - 3 dni
REKLAMACJE
Na wszystkie produkty dostępne w naszym sklepie udzielamy 24 miesięcznej gwarancji. Jeżeli produkt jest niezgodny z zamówieniem, został uszkodzony podczas transportu lub posiada wady fabryczne, masz prawo go reklamować poprzez:
  • panel klienta w zakładce reklamacje
  • wzór formularz dostępny w stopce strony odstąpienie od umowy
ZWROTY
Jeżeli produkt nie spełnia Twoich oczekiwań, możesz go zwrócić bez podawania powodu - masz na to 30 dni od dnia dostarczenia produktu. Wystarczy, że wypełnisz wzór formularza dostępnego w stopce strony odstąpienie od umowy i odeślesz do nasz paczkę. Zgodnie z obowiązującymi przepisami, zwrot należności otrzymasz w ciągu 14 dni.
Poleć nas:
Darmowa dostawa od 99 zł
100% gwarancja zwrotu pieniędzy
każda paczka ubezpieczona

Włoska klasyka — G.A.T. Pepita 3tc

Ta elegancka włoska kawiarka pozwoli zaparzyć 3 filiżanki prawdziwego włoskiego espresso naraz. Wykonana z aluminium może być wykorzystywana zarówno na płytach ceramicznych, jak i gazowych. 

Smakosze intensywnego aromatu powinni zdjąć kawiarkę trochę wcześniej, zanim cała woda napełni górny zbiornik.

Tak przygotowaną kawę można podawać wedle gustu: z mlekiem, z bitą śmietaną, z cukrem, z syropem.

Kawiarkę należy myć ręcznie.

Producent G.A.T.
Kolor Srebrny
Tworzywo Aluminium
Ilość espresso 3
Płyty indukcyjne Nie
Pojemność 150 ml

Parzenie kawy zajmuje tylko parę minut – jak to zrobić?

  • Świeżo paloną kawę mielimy i ziarna kawy wsypujemy do lejka z filtrem.
  • Do dolnej części nalewamy odpowiednią ilość wody – tutaj trzeba uważać, aby nie zalać zaworu bezpieczeństwa.
  • Na koniec łączymy ze sobą wszystkie części i tak przygotowaną kawiarkę stawiamy na kuchenkę i czekamy kilka minut.

Podczas nagrzewania kawiarki powstaje para wodna, która pod wpływem ciśnienia przedostaje się do górnego zbiornika, przenikając przez kawę w sitku.

Po odparowaniu wody należy pamiętać o tym, aby odstawić kawiarkę na chwilkę na bok, wtedy kawa osiągnie uwodzicielski aromat i odpowiednią moc.

Porady:

  • Do przygotowania najlepiej używać świeżo palonej kawy.
  • Aby smak kawy był lepszy, a w kawiarce nie osadzał się kamień, należy używać filtrowanej wody o niskiej mineralizacji.
  • Sitko w lejku powinno być w całości napełnione kawą, ale nie wolno jej ugniatać. Na koniec należy delikatnie wyrównać powierzchnię, aby pozbyć się nadmiaru kawy.
  • Smakosze intensywnego aromatu powinni zdjąć kawiarkę trochę wcześniej, zanim cała woda napełni górny zbiornik.
  • Gotową kawę można podawać wedle gustu: z mlekiem, z bitą śmietaną, z cukrem, z syropem
Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Podobne z tej kategorii